Considerations To Know About çanakkale prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çok daha yüksek yalıtım sağlar.

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Tüm bunlar en uygun fiyat garantisiyle dimensions sunuluyor fakat yeni ev sahibi olacakların kafasını kurcalayan bazı detaylar da yok değil.

Öncelikle prefabrik evinizi inşa edecek firmanızdan taslak projenizi alarak herhangi bir mimarlık ofisine giderek bir proje dosyası hazırlatmalısınız.

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Geleneksel betonarme evlerde olduğu gibi prefabrik kırklareli prefabrik ev evlerde de izin ve ruhsat zorunluluğu bulunmaktadır.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları, fiyata dahil olan pek kırklareli prefabrik çAlright malzeme ve hizmet ile birlikte diğer yapılara göre oldukça ekonomik kalmaktadır. Konforlu ve geniş mekan isteyen kullanıcılarımız için mühendislerimiz dubleks prefabrik evleri dizayn etti. Ardından prefabrik ev fiyatları ile oldukça uygun bir şekilde satın alınmasını sağladı.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev tekirdağ prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Prefabrik villa lüks konut beklentilerini en tekirdağ prefabrik ev iyi tasarım ergonomisi ve enerji verimliliği performansında karşılayacak tarzda geliştirilmiştir.

Prefabrik evlere ekstra kat eklenebiliyor. Evinizin boyutunu büyütmenin kolay ve uygun maliyetli bir yolu olarak karşımıza çıkmakta. Ancak yapacağınız ek katın alanı, prefabrik evinizin alanına ve yapısına bağlıdır.

Tercih edilen product genellikle yapı malzemesi ile de farklılık gösterdiği gibi aynı zamanda da özel sipariş ürünler yine firmamız tarafından sunulur.

Tek Katlı Evler: Daha sade ve pratik bir tasarım isteyenler için tek katlı prefabrik ev modelleri tercih edilebilir. Bu modeller genellikle daha düşük maliyetli olabilir ve çanakkale prefabrik yaşam alanlarını daha erişilebilir kılar.

Report this wiki page